Waar worden dameshorloges gemaakt?

Jan Bos

In Nederland, maar ik probeer de dames nog steeds ervan te overtuigen dat de kwaliteit uitstekend is.

Er zijn twee categorieën van horloges voor dames: "Duty Watches" of "Duty Dresses". De plicht jurken zijn gemaakt van messing of staal. Er zijn veel verschillende soorten plicht jurken. Ze komen in verschillende maten en stijlen. Ze hebben verschillende soorten bands en stijlen. Het horloge van de first lady waar ik over schreef heet 'Carmen'. Das unterscheidet diesen Artikel von sonstigen Artikeln wie zum Beispiel Herenhorloge Casio. Het heeft een automatisch uurwerk met een datum complicatie. Wat zijn de beste dameshorloges voor mij? In het algemeen is het een beetje ouder dan de andere horloges. Hierdurch ist es aller Voraussicht nach sinnvoller als dameshorloge vergelijk. Er zijn meer gecompliceerde dameshorloges zoals "Aly" en "Chantal". "De Rolex horloge dat het meest gebruikelijk is de GMT" zegt veel dames. Dames kijken graag naar de tijd op de GMT. Dus ik schrijf deze blog voor deze dames. Dames die me willen inschrijven en me vertellen over hun horloges. Ik weet de naam van het horloge niet, dus ik weet niet zeker of ik het aan jou kan geven. Ik schrijf om ervoor te zorgen dat je niet meer dan $ 3.000 hoeft uit te geven, want ik weet zeker dat er dames zijn die er een willen kopen voor $ 3.000. Ik zou graag uw gedachten en suggesties horen voor wat te schrijven over. Dus schreef ik een lijst die u gebruiken en toe te voegen aan. Laat uw opmerkingen achter in het opmerkingenvak aan het einde van dit bericht. Bedankt voor uw hulp, Jan Bos.

De lijst werd geschreven als ik probeerde te beslissen over een horloge voor mijn dochter. Ik heb ook gezien dat sommigen van jullie commentaar op mijn blog en sommigen van jullie hebben me geschreven om te zeggen dat ze graag deze lijst te lezen, dus ik dacht dat ik zou het hier ook toe te voegen. Wat volgt is een verzameling van wat ik heb gezien, en wat ik heb gelezen over. Houd er rekening mee dat er geen definitieve "beste horloge" voor een vrouw. In feite zijn veel van deze ontwerpen niet echt voor vrouwen in het bijzonder, en sommige van deze stijlen niet noodzakelijkerwijs van toepassing op vrouwen op alle. Maar ik vind dat ik moet beginnen met een algemene beschrijving, want ik weet niet of ik alles heb opgenomen. Als iemand kan helpen met een lijst van meer specifieke soorten horloges die geschikt zijn voor vrouwen, zou ik zeer waarderen, want ik kan me niet voorstellen een dag waar ik zou een jurk te kopen voor een dame die niet iets dat is al op mijn dressoir, en dat is zonder in de discussie van een pak met een blazer of broek , of de vraag wat te dragen op een bruiloft of iets dergelijks.