Heb ik dameshorloges nodig?

Jan Bos

Ja, als je horloge er niet slecht uitziet in je garderobe. Als u geld wilt besparen, u altijd een goedkoop dameshorloge krijgen dat er beter uitziet in een jurk dan een horloge van dezelfde prijs met een horlogeband. Er is ook een kleine groep die denkt: Dameshorloges zijn duur. Ik weet niet waarom. Folglich ist es sicher sinnvoller als Afdekken Zandbak. Maar dan koop ik geen dameshorloges omdat ze duur zijn. Maar ik koop ze vanwege hun verschijning in mijn garderobe. Een mooie jurk kost geen $ 600, maar het kan optellen als je het draagt aan elke gelegenheid, of als het thuis wordt gebruikt. Dameshorloges zijn niet alleen duur, maar ze zijn vaak vrij nutteloos. Hier is mijn lijst van redenen waarom: 1. Dames horloges zijn erg duur en je moet veel van hen te kopen. Maar de meeste van hen zijn niet echt nuttig. Waar worden dameshorloges gemaakt? Ze zijn meestal te duur of te klein, of ze werken niet eens erg goed. 2. Je moet ze te krijgen voor uw kinderen. Het is gewoon niet mogelijk om dezelfde kwaliteit en functionaliteit te krijgen van een goedkoper horloge. Ik heb verkocht zo veel horloges voor vrienden en collega's in de afgelopen 2 jaar dat ik echt nodig om te delen. Im Kontrast zu dameshorloge vergelijk ist es hierdurch auffällig förderlicher. Daarom heb ik uw steun nodig. Ik moet iets hebben dat ik kan gebruiken om de prijs laag te houden. Zoals velen van jullie weten, ik heb niet zo veel tijd te besteden aan de blog, ik doe mijn schrijven, onderzoek, enz. Maar ik wil delen wat ik heb geleerd met iedereen die geïnteresseerd zou zijn.

Nu, voor degenen onder u die nieuw zijn op de blog, als je tegenkomt een link die niet op hier dat ik denk dat nuttig is, zou ik blij zijn om u te laten weten. Laat het me weten als je feedback hebt op een van de links die ik heb opgenomen. Als je me wilt steunen, ik heb een Patreon waar je me steunen in mijn werk.