Dus we testen

Jan Bos

Te vaak willen mensen gewoon de schoonheid van een horloge zien, maar willen niet de kennis hebben die nodig is om de keuze voor zichzelf te maken. Met dit in gedachten, zetten we ons geld waar onze mond is door het nemen van de tijd en moeite om u onze eerste hands-on hands-on review op een dameshorloge in de wereld! Als je een vraag hebt of hulp wilt van de community, vraag het ons dan gerust in het commentaargedeelte hieronder of stuur ons een e-mail! We hebben verzameld onze meest favoriete dameshorloges uit de hele wereld, allemaal met verschillende budgetten, en brak ze op naar prijs. Elk horloge is individueel beoordeeld en met alle verschillende functies die we belangrijk vonden. Daarmee hopen we dat u geniet van deze dameshorloges.

Als u wilt houden met ons en de eerste zijn om te weten over nieuwe reviews en releases volg ons dan op twitter en Facebook.

Dankzij ons testlaboratorium kunnen wij u voorzien van de nieuwste en meest interessante horloges. Dus, we hebben een uitgebreide lijst van horloges die wij geloven dat een prachtige metgezel in de garderobe van elke vrouw te maken. Hier gaan we door onze top keuzes voor dameshorloges.

Hanger Horloges

Zoals we al eerder zeiden, zijn er nogal wat verschillende hanghorlogeontwerpen. Van traditioneel tot modern, hier is onze lijst van onze beste keuzes voor hanghorloges. De meest voorkomende hanghorloges zijn horloges die gebruik maken van een ronde-vormige behuizing, vaak met een gesp of een riem. Hier bieden we onze selectie van hanghorloges, waaronder enkele van de duurdere horloges.

Hanger Horloges

Als u op zoek bent naar een goede waarde horloge met een klassiek ontwerp, hier zijn een paar tips uit onze lijst.

Dus gingen we naar de bron: kijkt zelf.

Het probleem is dat veel dameshorloges die vandaag de dag online worden verkocht dezelfde merken zijn die al tientallen jaren bestaan. Dat betekent niet dat ze slecht zijn - er zijn uitzonderingen - maar het vertelt niet het hele verhaal. Als je wilt weten welk merk bij je pols en stijl past, is dit de gids die je moet zoeken. We zijn hier om te helpen, niet voor jou. We hebben deze site gemaakt als een hulpmiddel voor degenen die graag jagen voor dameshorloges, maar niet altijd de tijd of middelen hebben om ze in de lokale winkel te krijgen. Wij willen u de best mogelijke koopervaring bieden, of u nu een eerste koper bent of een ervaren verzamelaar die horloges voor eigen gebruik wil inslaan. Voor degenen onder u die op zoek zijn naar een dameshorloge met een meer casual, minder duur prijskaartje, is er een reden waarom de term "lady's watch" komt zo vaak. De horloges hieronder zijn enkele van de mooiste en meest comfortabele horloges die vandaag beschikbaar zijn.