Disclaimer over Affiliate Programs

Jan Bos

Affiliate Links zijn ook te vinden op onze contact pagina. Door het volgen van deze links krijgen we op geen enkele manier een betaling of iets om uit te wisselen. We hebben geen controle over de site of de inhoud ervan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade veroorzaakt aan het computersysteem van de gebruiker en we niet rechtvaardigen of een garantie dat deze website vrij is van virussen, wormen, Trojaanse paarden, rootkits, adware, spyware, spam en andere bedreigingen. Alle handelsmerken en auteursrechten op deze site zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren en worden gebruikt onder licentie. Als u zich ergens zorgen over maakt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Als u deze site nuttig vindt of als u iemand anders kent die meer wilt weten over hoe u de prestaties van hun website verbeteren, of als u andere vragen of suggesties hebt, schrijf ons dan bij The Ultimate Webmaster. We ontvangen graag uw feedback en werken graag met u samen om onze site te verbeteren, of als u iets vindt dat we kunnen doen om uw site te verbeteren, neem dan contact met ons op via het e-mailadres.

Affiliate links zijn zeer belangrijk voor al die bedrijven die willen horloges te verkopen. Zo hebben we een directe link aan de rechterkant van het horloge dat wordt vermeld op de "Suzanne vanrossenberg" website. Je hebt geen affiliate link nodig om het te gebruiken. Een regelmatige link zal worden gewaardeerd, maar een van de beste manieren om reclame te maken voor een horloge is om een korting aan te bieden. Een korting wordt getoond op de website. Dit kan u een korting geven van maximaal 15 procent van de productprijs. Het wordt weergegeven in uw advertentie voor het product in de hoofdnavigatie van de website. Je je advertentie instellen als een Sponsor-Affiliate link. Met deze optie kunnen uw adverteerders hun producten promoten en geld verdienen aan hun pagina. Hoe meer uw advertenties worden weergegeven, hoe meer ze genereren. Uw adverteerders hebben de mogelijkheid om hun advertenties in de rechterhoek van de pagina weer te geven of ze links van de pagina weer te geven. Dit geeft u de best mogelijke kans om te verkopen aan meer klanten en tonen het meeste geld.