About us

Jan Bos

Ik ben geboren in de jaren 70 en woon nu 14 jaar in Nederland. Ik ben al vele jaren een fervent horlogeliefhebber. Voor degenen onder u die mij niet kennen, ik ben Jan Bos en ik ben een horloge liefhebber.

Mijn doel is om een deel van mijn liefde te delen voor alle dingen mechanische en vintage, de kleine dingen, de grote dingen, de eigenzinnige, de gekke, de interessante. Ik ben geïnspireerd door horloges van over de hele wereld, uit alle culturen en landen. Ik ben altijd gefascineerd geweest door horloges. Ik heb ook een voorliefde voor architectuur en geschiedenis. Ik hou ook van reizen en doen allerlei dingen. Mijn passie voor horloges is altijd mijn primaire focus geweest. Ik ben al betrokken bij het verzamelen van kijken sinds mijn vroege tienerjaren. Mijn passie voor verzamelen is sindsdien ook gegroeid.

Wat ik leuk vind

Mijn passie is om de mensen mijn kennis van horloges te laten zien en een mooi verhaal te vertellen. En om dit te doen, heb ik je hulp nodig. Ik ben momenteel van plan mijn boek en ik probeer een video af te maken om het met u te delen. Als u wilt een preview van mijn boek te zien en om me wat feedback, u het boek kopen van mijn online winkel, waar u een digitale kopie of de hard copy (paperback of paperback), die een full color hardback omvat, en je krijgt ook een digitale PDF-kopie met het verhaal en de beelden, die ik zal uploaden zo snel als ik kan. Het boek is nog steeds een ontwerp en zal compleet zijn zodra ik klaar ben. Ik zal uw hulp gebruiken om de creatie van de video te financieren, evenals om een redacteur in te huren, om het boek af te maken en de printer te betalen. Als je van wat je ziet op deze blog en willen meer van mij te zien, dan u overwegen het maken van een donatie.

In 2014 werd ik geïnterviewd door een Amerikaanse tv-journalist en vroeg of ik een horlogeverzamelaar was of dat ik alleen horloges verzamel met het woord "horloge" in de naam. De journalist vroeg toen : "Is dat een echt horloge of is het gewoon je verbeelding?". Ik antwoordde: "Het is mijn verbeelding" en de journalist was erg onder de indruk. Ik denk dat het interview was een belangrijke stap in mijn ontdekking van de wereld van mannenhorloges en de wereld van horloges en mannen.

Ik had geen idee hoe groot dit fenomeen is. Ik wist niet eens dat horloges waren een "ding" totdat ik deed mijn uiterste best om ze te zien. Bij mij thuis heb ik meestal altijd een horloge in mijn hand. Het is mijn horloge. Er zijn veel "horloges" in het huis. Ik denk dat het mijn "sieraden".